Discover Environment
  • About environment banner 01

   Нашата одговорност кон животната средина

   Во Mitsubishi, се преземаат активности за намалување на влијанието на возилата врз животната средина.Автомобилите како Colt ClearTec, Outlander PHEV, како и целосно електричниот i-MiEV се веќе со значително намаленa емисија на CO2.Погледнете што се правиме за да добиеме еколошки процес на производство, а можете и да се запознаете со тоа како можете да визите еколошки и ефикасно.

   More information: http://www.mitsubishi-motors.com/en/spirit/earth_technology/  • iMiEV-MY15

   „Зелена технологија“, интелигентен избор

   i-MiEV е еден од првите електрични возила во Европа - револуционерен модел кој поставува нови начини на мислење за автомобилите.
   i-MiEV - i Mitsubishi innovative Electric Vehicle, е врв на Mitsubishi Motors’ во оваа пионерска, еколошка технологија,која ја развиваме и промовираме над 40 години и е симбол на нашите континуирани напори за намалување на штетните влијанија на планетата. Со 0 емисија на CO2, i-MiEV е интелигентен, практичен избор, што значи одговорност кон животната средина и многу забава додека возите.
   Брз, енергичен и тивок, удобен и лесно управлив, со 4 врати, i-MiEV е еден од првите модерни електрични возила меѓу главните производители на автомобили во Европа.  • Environment promo PHEV

   Менување на играта

   Економично, со нула емисија како електрично воизло и возбудливо за возење во сите услови и супериорност како SUV возило. Outlander PHEV - првиот SUV plug-in hybrid во светот, со погон на 4 тркала нуди целосно ново искуство додека возите.Discover Heritage
  • aboutheritagev2

   Гордо наследство

   Зошто мотоспорт е во нашата крв
   Мора да признаеме дека сме навистина горди на фактот што победувавме на рели трките со децении. Всушност, ние сме еден од најуспешните производители на возила досега на легендарната рели трка Dakar, а Tommi Mäkinen освои дури 4 светски титули со Mitsubishi. Погледнете ја нашата долга историја во трките и запознајте се како мотоспортот ни помогна да направиме подобри автомобили за вас.
   aboutheritagev2
 • Contact A Dealer

  Контактирајте го Вашиот дилер

 • Contact Mistubishi

  КОНТАКТ МАК АУТОСТАР