• ASX_MY17_1

  5 ДОБРИ ПРИЧИНИ

  1. Еко пријателски
  2. Издржливост
  3. Префинет изглед
  4. Економичност
  5. Просторност
 • ASX:

  Loading

  Овој модел

  16.480€

  ASX Invite - 2WD 1.6 Litre 2WD MIVEC 5-брзини

  Почетна цена 19.980€
  Цена на металик боја
  Акциско намалување - 4.000€

  Не вклучува дополнителни трошоци.(цена за модел)

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

discover more
 • Симнете документ

 • Promotional-final

  Пронајдете го Вашиот дилер

  Ви се допаѓа овој модел? Пронајдете го најблискиот дилер на Mitsubishi Motors!