• youtube

  Европска премиер на новиот Space Star

  Три години по претставувањето на моделот во Европа и над 330.000 возила продадени ширум светот, пристигнува нов, со „освежен“ изглед Mitsubishi Space Star кој премиерно е прикажан на 94-то издание на саемот за автомобили во Брисел.

  Tuesday, 12 January 2016 9:23 AM

  youtube

  Mitsubishi Space Star - 79 евра месечна рата

  Повеќе од тоа што очекувате. Mitsubishi Space Star.
  Повеќе опременост,старт/стоп,клима уред,електрика...
  Повеќе економичност-4.0 л/100 км
  Повеќе за помалку.
  Mitsubishi Space Star за 7.990 евра и месечна рата од само 79 евра.
  Мак Аутостар

  Thursday, 23 April 2015 12:16 PM

  youtube

  Mitsubishi ASX - најповолна понуда

  Возете урбан теренец наместо обичен автомобил - Mitsubishi ASX,сега за месечна рата од 155 евра,богато опремен ASX за 13.980 евра.

  Friday, 27 February 2015 11:26 AM

  youtube
  youtube
  youtube
  youtube
  youtube